otomobilcini.com

DACIA SATIŞ KAMPANYALARI

06.01.2022

Güncel satış kampanyalarımızı inceleyin

DACIA SATIŞ KAMPANYALARI

Dacia Kampanya

DACIA’DA OCAK AYINDA KAFAM RAHAT

Ocak’ta Dacia alanlar, Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan kampanya kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanya fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.


(*)Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model yılı Dacia modellerinin (Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 hariç) perakende satın alımında geçerlidir. 

İlgili kampanya Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir. Bu ürünlerden herhangi birinin alınmaması ya da alındıktan sonra iptali durumunda yakıt puanı hediye edilmez. TOTAL’den hediye edilen yakıt puanları toplamda 1.500 TL olacaktır.


Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları belirtilen ürünler ile birlikte geçerlidir. Aksi durumda anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 


Yeni Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Yeni Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Yeni Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Dacia Yetkili Satıcılarında.
KAMPANYADAN YARARLAN

Dacia Kampanya

YENİ DUSTER, 75.000 TL KREDİ 15 AY 0% FAİZ FIRSATIYLA

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili kampanya, sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 otomobilinin perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 75.000 TL kredi, 15 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 5.083 TL’dir. Kampanya ÖTV muaf satışlar için de geçerlidir.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. 

Yeni Duster Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2’nin ortalama CO2 salımı 145 (g/km); yakıt tüketimi 6,4 (l/km)’dir.Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. ÖTV muaf satış koşulları ve detayları için https://www.renault.com.tr/renault-kesfet/engelliler-icin.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.


 (Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %0,07, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %0,86)

KAMPANYADAN YARARLAN

Dacia Kampanya

OCAK AYINA ÖZEL YENİ SANDERO’DA 15.000 TL İNDİRİM VE KAFAM RAHAT PAKETİ FIRSATI

Ocak ayında sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Sandero ve Yeni Sandero Stepway versiyonlarının perakende alımında geçerli olan kampanya kapsamında 15.000 TL indirim fırsatı sağlanmaktadır. İndirimler katılımcı yetkili satıcılarda, seçili şasilerde geçerlidir.


İlgili indirim, tercih edildiği taktirde Dacia Kafam Rahat kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan Kafam Rahat kampanyası kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanyalı ve indirimli araç fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.


Kafam Rahat kampanyası Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir.


Yeni Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 -119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Yeni Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır.  Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.KAMPANYADAN YARARLAN

Dacia Kampanya

OCAK AYINA ÖZEL YENİ DUSTER’DA 15.000 TL İNDİRİM VE KAFAM RAHAT PAKETİ FIRSATI

Ocak ayında sınırlı sayıdaki 2021 model Yeni Duster versiyonlarının (Comfort 1.3 Turbo 150 bg EDC 4×2 hariç) perakende alımında geçerli olan kampanya kapsamında 15.000 TL indirim fırsatı sağlanmaktadır. İndirimler katılımcı yetkili satıcılarda, seçili şasilerde geçerlidir.


İlgili indirim, tercih edildiği taktirde Dacia Kafam Rahat kampanyası ile birlikte kullanılabilir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması koşuluyla geçerli olan Kafam Rahat kampanyası kapsamında 1.500 TL yakıt hediyesinden yararlanabilmektedir. Kampanyalı ve indirimli araç fiyatına dahil olarak, +1 yıl Uzatılmış Garanti ve ilk Periyodik Bakım paketleri fırsatlarından faydalanabilmektedir.


Kafam Rahat kampanyası Dacia Finans’tan Maxxi Koruma, Maxxi Warranty (+1 yıl Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Bakım (İlk Periyodik Bakım) alımıyla birlikte geçerlidir.


Yeni Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 
KAMPANYADAN YARARLAN

Dacia Kampanya

OCAK AYINA ÖZEL DACIA MODELLERİNDE 3.000 TL TAKAS İNDİRİMİ

Sınırlı sayıdaki 2021 ve 2022 model tüm Dacia model araçların perakende satın alımında uygulanan kampanyadan, mevcut aracını takasa vererek, 2021 ve 2022 model Dacia yeni araç alanlar faydalanabilecektir. İlgili kampanya kapsamında, 3.000 TL’lik ekstra takas indirimi uygulanacaktır. Takasa verilecek araç, yeni araç alımı tarihinde, en az son 3 aydır, yeni araç alacak müşteri veya 1.derece yakını üzerine kayıtlı olmalıdır. Takasa gelen araç sahibi ile yeni araç sahibi 1.derece akraba (anne, baba, eş, kardeş, çocuk) olabilir. Soy ismi değişen kız çocukları da dahil edilebilir.

Yeni Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Yeni Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 105 – 119(g/km); yakıt tüketimi 4,9 – 6,7 (l/km) aralığındadır. Yeni Sandero’nun karma CO2 salımı 103 -117(g/km); yakıt tüketimi 4,1 – 8,4 (l/km) aralığındadır. Temsili modeller üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır. 
KAMPANYADAN YARARLAN

Dacia Kampanya

ONLINE SATIŞA ÖZEL İLK BAKIM HEDİYE, ÜSTELİK DOSYA MASRAFSIZ KREDİ FIRSATI

satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.dacia.com.tr üzerinden araç alan ve Dacia Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.dacia.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. 


Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.01.2022 tarihine kadar satinal.dacia.com.tr’de geçerlidir. Ayrıntılı bilgi 444 66 22 ve satinal.dacia.com.tr’de.
ONLİNE SATIN AL

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. Rosalinda dedi ki:

    Attracdtive section off content. I jhst stumbled
    upon your weeb sitre aand in accession cappital to assert thaat
    I get iin facdt enjoyed accxount yyour bog posts. Anyway
    I will bbe subscriing to your feeeds annd even I afhievement yoou ccess conssistently fast.

    Alsso visit myy wweb site; 3672

  2. Winston dedi ki:

    Helllo just wqnted to giive youu a brief heads upp and let
    you kknow a few off thhe pictures aren’t loadding correctly.

    I’m not sure wwhy butt I hink itts a lijnking issue.
    I’ve tried it in ttwo dfferent weeb browsers annd bboth shuow the saame outcome.

    Alsso isit my web-site – 4718

  3. Edythe dedi ki:

    I know this web sie presents quality dependent articles or reviesws aand additoonal data, is there anyy other weeb page which ofers such thing in quality?

    Feell ftee to surff to mmy blog 2348

  4. Norberto dedi ki:

    Oh mmy goodness! Incredible article dude! Thank you so much, However I amm goijg through troubles with your
    RSS. I don’t kno thhe reasonn why I cannot suhscribe to it.
    Is there anygody elose getting similar RSS issues? Anyone tht knows
    the answer will you kindly respond? Thanx!!

    Here is mmy web page: 6799

  5. Renato dedi ki:

    I will right away snatch your rsss feed aas I
    can’t fijnd yur emaqil subscription linbk orr e-newsletter service.
    Do you’ve any? Please llet mme understand sso that I maay subscribe.

    Thanks.

    Alsoo vijsit my webb page: 0631

Copyright © 2021 www.otomobilcini.com Tüm hakları saklıdır.