otomobilcini.com

Audi A5 Sportback

06.01.2022

“Yakıt tüketimi, ortalama:¹: 6,8-3,7 l/100 km
CO₂ emisyonları, ortalama¹: 153–98 g/km

Audi A5 Sportback ile farkınızı ortaya koyarsınız. Bu beş kapılı aile otomobilinin çarpıcı tasarımı, ona derinlik ve genişlik kazandırır. Buna ek olarak, isteğe bağlı Matrix LED farlar ve geniş bir bilgi-eğlence platformu gibi öncü teknolojiler sunar.

Audi A5 Sportback

Sportif ve tüm aileye uygun.
Audi A5 Sportback.

“Yakıt tüketimi, ortalama:¹: 6,8-3,7 l/100 km
CO₂ emisyonları, ortalama¹: 153–98 g/km

Audi A5 Sportback ile farkınızı ortaya koyarsınız. Bu beş kapılı aile otomobilinin çarpıcı tasarımı, ona derinlik ve genişlik kazandırır. Buna ek olarak, isteğe bağlı Matrix LED farlar ve geniş bir bilgi-eğlence platformu gibi öncü teknolojiler sunar.

Sürerken hayran bırakmak için tasarlandı

Geniş hava girişleri ve krom giydirmeler bu sportif beş kapılı aracın ön kısmına keskin görünümünü kazandırır. Yanlarda, orta ağırlıkta kapı eşikleri aracın sportifliğine vurgu yaparken ve göze çarpan tekerlek kemerleri de isteğe bağlı sunulan 20 inç alaşım jantları vurgular. Difüzördeki mat alüminyum gümüş renkte yatay şerit ve ikizkenar yamuk şeklindeki egzoz boruları, arka kısmın genişliğini etkileyici bir şekilde ön plana çıkarır. Buna ek olarak; opsiyonel, Advanced ve S line donanım paketleri sayesinde Audi A5 Sportback’i özelleştirmek de mümkündür.

İyi aydınlatılmış

LED teknolojili farlar artık Audi A5 Sportback’de standarttır. Audi lazer ışıklı Matrix LED farlar opsiyonel olarak mevcuttur. Audi lazer ışığı, yüksek araç hızlarında uzun LED farları tamamlar ve görüş mesafesini neredeyse iki katına çıkararak uzun LED fara göre gözle görülür derecede daha fazla emniyet ve rahatlık sağlar. coming home/leaving home (eve geliş/evden çıkış) özelliğinin dinamik ışık sıralaması ve dinamik göstergeler de bu aydınlatma paketinin birer parçasıdır.

Sezgi? Ve her şey odağınızda

Audi A5 Sportback’in dijital dünyasını 10,1 inç MMI dokunmatik ekran veya günlük sesli komutlarla sezgisel olarak kontrol edin. Üç farklı şekilde düzenlenebilen isteğe bağlı Audi sanal kokpit plus, özel kullanım, sezgisel menü navigasyonu ve sürücü odaklı ekran ile sürücü için en önemli bilgileri sunar. A5 Sportback bunun yanı sıra, çevrimiçi gezilecek yerler araması, Google Earth™⁴ ile navigasyon ve Amazon Alexa⁵ entegrasyonu gibi çok çeşitli isteğe bağlı Audi connect hizmetleri³ de sunar.

Bağlantılar? Kişisel ve dijital

Opsiyonel Audi phone box⁶ (bkz. fotoğraf) sayesinde akıllı telefonunuzda yüksek arama kalitesinin ve endüktif kablosuz şarjın keyfini çıkarın. Veya Audi A5 Sportback’inizin kapılarını Audi connect anahtarı⁷ ve Android akıllı telefonunuz⁸ ile araç anahtarınıza dokunmadan kolayca kilitleyin ve açın.

Audi phone box

Ödün vermek mi? Hiç gerek yok

Geniş iç mekanı sayesinde Audi A5 Sportback’in bagaj bölümü ve arka kısmı işten arta kalan ve aile ile birlikte geçirilen zamanlar için bol miktarda alan sunar. İç mekandaki yatay tasarım öğeleri, yeniden tasarlanan orta konsol, parlak siyah kapı giydirmeleri ve yüksek kaliteli işçilik malzemeleri ile alan hissi görsel olarak zenginleştirilir. Opsiyonel design selection okapi kahverengi iç görünüm ve opsiyonel S line donanım paketi serisiyle aracınızı daha da özelleştirin. Son teknoloji ürünü bilgi-eğlence platformu ve isteğe bağlı iç mekan aydınlatma paketi Audi A5 Sportback’in¹ iç tasarımına ilerici bir zarafet katar.

Interior Audi A5 Coupé

İşlev mi, tasarım mı? İkisi de

Audi Orijinal Aksesuarları² Audi A5 Sportback’inize daha fazla özellik eklemeniz için size sayısız seçenek sunar. Büyüleyici tasarıma ve yüksek düzeyde işlevselliğe sahip, günlük hayatta ek bagaj taşımayı kolaylaştıran kayak ve bagaj kutusu gibi özel çözümlerden yararlanın.

Audi A5 Sportback top box
Driver opens door of an Audi A5

Arka plandaki asistan sistemler

Opsiyonel sürücü asistan sistemleri⁹ Audi A5 Sportback’iniz ile yola çıktığınızda size yenilikçi destek sağlar. Örneğin şehir trafiğinde, araçtan çıkış uyarısı, siz kapıyı açmadan önce bir LED sinyali aracılığıyla arkadan yaklaşan trafik konusunda sizi uyarır.

En iyi sürüş tarzı? Çeşitlilik

Audi A5 Sportback’in opsiyonel dinamik direksiyon sistemi, aracın yönlendirme oranını ve yönlendirme kuvvetini araç hızına hassas şekilde uyarlayarak karşı konulmaz sportifliği ve geliştirilmiş sürüş konforunu doğrudan yola aktarır. Audi drive select ve dinamik, konfor, otomatik, bireysel ve verimlilik modları ile sürüş tarzınızı dilediğiniz zaman ayarlayabilirsiniz. Ve konu motorlara geldiğinde: 100 KW’den başlayan birçok TFSI ve TDI varyantı arasından seçim yapabilirsiniz (Ortalama yakıt tüketimi¹: 6,8-3,7 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonları¹: 153-98 g/km). Motorların birçoğu, günlük çalışma sırasında enerjiyi geri kazanarak yakıt tüketimini azaltabilen mild hibrit teknolojisine sahiptir. Dahası, ultra teknolojiye sahip quattro tahrik sistemi birçok motor tipi için mevcuttur.

Audi A5 Sportback driving

1*** Yakıt tüketimi araç donanımına göre farklılık gösterebilir. Detaylı bilgi için www.audi.com.tr/tr/web/tr/wltp adresini ziyaret edin.2Audi Orijinal Aksesuarları ek ücret karşılığında AUDI AG’den temin edilebilir. Aracın yakıt tüketimi ve emisyon rakamları hesaplanırken aksesuarlar dikkate alınmaz. Bu nedenle, aksesuarlar yalnızca ilk kayıttan sonra takılabilir.3Audi connect hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi için lütfen www.audi.com/connect adresini ziyaret edin veya Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.4Google ve Google logosu, Google Inc.’in tescilli ticari markalarıdır.5Servis, bir Audi yetkili satıcısından temin edilebilecek ücretli bir veri planı gerektirir. Amazon Alexa entegrasyonunun yalnızca 2020 yılının 30. takvim haftasından itibaren üretilen araçlarda mevcut olması bekleniyor. Amazon, Alexa ve ilgili tüm logolar Amazon.com Inc. veya iştiraklerinin tescilli ticari markalarıdır. Amazon Alexa entegrasyonu yalnızca aşağıdaki dillerde mevcuttur: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca. MMI touch özellikli MMI navigation plus özelliğinin sistem dili, Amazon Alexa entegrasyonu tarafından desteklenen bir dile ayarlanmalıdır. Amazon, Amazon Alexa’nın işlevlerinden ve içeriğinden sorumludur. Bazı Alexa işlevleri, uyumlu akıllı ev teknolojisine bağlıdır. Mevcudiyet hakkında detaylı bilgiler için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin.6Uyumlu cep telefonları hakkında bilgi için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com/bluetooth adresini ziyaret edin.7Opsiyonel olarak temin edilebilen akıllı araç anahtarı, Audi connect anahtarı için bir ön koşuldur.8Uyumlu cep telefonlarıyla ilgili bilgiler için lütfen Audi yetkili satıcınız ile iletişime geçin veya www.audi.com/bluetooth adresini ziyaret edin (gereksinimler Android işletim sistemi, NFC teknolojisi ve akıllı telefona entegre edilmiş güvenlik unsurlarını içerir).9Lütfen dikkat edin: Sistemler yalnızca sistem sınırları dahilinde çalışır ve sürücüye yardımcı olur. Ancak, aracın sürüşünden hala sürücü sorumludur ve her zaman dikkatli olması gerekir.

Kaynak: Audi

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 10 YORUM
  1. Margaret dedi ki:

    I am noww not certan the place youu aree etting youhr information, however ood topic.
    I muzt spend a whie studyying mkre orr figurig outt more.

    Thank you for excellent innformation I was in sezrch of this inhformation ffor my mission.

    Also visit my blog; 2703

  2. Wilbert dedi ki:

    Its like you learn myy thoughts! You appear to undrrstand a lott aoproximately this,
    uch aas you wrote thhe e-book in iit orr something.
    I thbink that yyou just caan do with sme % tto drive the messwage hme
    a bit, howevr inbstead oof that, that is mqgnificent
    blog. An excellent read. I wikl definitely be back.

    Feell free tto suef to myy web-site; 4242

  3. Jared dedi ki:

    It’s really a cool aand useful piece off information. I am
    satisfied thatt yyou jusxt shared this useful informnation wigh us.
    Please kedep uus informed like this. Thank you foor sharing.

    Takee a look aat my web site: 2325

  4. Loren dedi ki:

    I enjoy, resuult iin I foound exwctly what
    I ussed to bbe tking a look for. Youu hasve ended my fkur dayy legthy hunt!
    Good Bless yoou man. Have a nice day. Bye

    my homepage: xxx tube best

  5. Patricia dedi ki:

    I’d like tto thahk yoou for thee efforts you have put in writing this site.
    I’m hoping to view tthe sazme high-grade blog posts from yoou later onn ass well.
    In fact, youyr creativge wwriting abilpities
    hass motiuvated mme too geet mmy own,personal website now
    😉

    Stop byy mmy website … 6096

  6. Heather dedi ki:

    Sweet blog! I foujd it while browsing oon Yahyoo News.
    Do yyou have any suggestions onn howw too gget listedd in Yaho News?
    I’ve been trying forr a whijle but I never seem to geet
    there! Thanks

    Also viszit mmy web blogg :: 2848

  7. Joy dedi ki:

    Definitely believe that which youu stated. Your favorite justification seemed too bee onn the neet the simplest thuing tto
    bbe awae of. I sayy to you, I certainly get rked whike people considr
    worries tthat they plainbly ddo nnot know about.
    You managed tto hit the naiol upon thhe ttop aand also definedd ouut tthe whoole tthing withou having side
    eeffect , people ckuld tke a signal. Will probably bbe back
    too gett more. Thanks

    Feeel fre to surf tto mmy web-site; 2149

  8. Velma dedi ki:

    Smebody essentially lend a hand too maake critically articles I might state.
    That iss the firs time I frequented your wedbsite page annd uup
    to now? I urprised with the reseazrch you mad tto make thhis actual publish extraordinary.

    Magnificent job!

    Feeel frde too surf too my page: 6052

  9. Kay dedi ki:

    Itts like you read mmy mind! You seewm too know so much about this, likie yyou wrkte thee bolok iin it oor something.
    I thnk thaat youu could do with some pics to drife thhe message home a bit, but inxtead off
    that, this iis wonderful blog. A grsat read.
    I will definitely bbe back.

    Herre is myy web blog; 4340

Copyright © 2021 www.otomobilcini.com Tüm hakları saklıdır.